Inspirasjonskveld - småskala grønnsaksproduksjon - Vestfold

Å dyrke mangfold av grønnsaker for et mangfold av kunder, er en mulighet for deg som satser på lokal og direkte omsetning. Den 4. april presenteres en oversikt over grønnsaker som kan dyrkes på friland i Norge. Du får lære om dyrking, opprinnelse, marked og kulturhistorie.

Ulikt fargede  gulrøtter med ris på, nyhøstede i rekke på åkeren.
Foto: Hege Sundet / NLR.

Fredag 4. april kl 10-14 på Holt gård i Vestfold

Hovedfokus i foredragene vil være på nye og gamle grønnsakkulturer og dyrkingmetoder som kan berike mangfoldet i åkeren hos den enkelte dyrker. I løpet av kvelden vil vi også snakke om hvordan man kan tiltrekke seg nye kundegrupper i vårt multikulturelle samfunn. Mange grønnsaker som idag importeres, kan og bør vi kunne dyrke selv.

Vi setter av tid til relevante spørsmål og innspill fra alle som ønsker det. Det vil også bli god mulighet for uformell "mingling" med likesinnede.

Påmelding: frist 1. april

Varm lunsj fra Holt gård er inkludert i prisen🙂

Innledere:

Tom Harald Eckell deler sin kunnskap, tanker og erfaringer fra mange års arbeid med økologisk grønnsakdyrking og -omsetning.

Hege Sundet, NLR rådgiver med lang erfaring og bred kunnskap på fagfeltet, leder møtet.

Pris:

400 kr for medlemmer i NLR

600 kr for ikke-medlemmer

PÅMELDING

Ulike gulrøtter i en stålbalje
Foto: Hege Sundet / NLR.
Publisert 28.02.2025
Dato:
4. april 2025 10:00 - 14:00
Stad:
Holt gård i Vestfold, Grøumveien 229, Undrumsdal
Arrangør:
Norsk landbruksrådgiving og Holt gård - PÅMELDINGSFRIST 1. APRIL
Målgruppe:
Alle som er interessert i å starte med småskala grønnsaksproduksjon for salg