Webinar om videreforedling av grønnsaker
Videreforedling av egne grønnsaker, bær, frukt og urter, kan gi en større inntjening og forlenge sesongen. Webinaret gir deg inspirasjon og pågangsmot til å gå i gang med videreforedling av egen produksjon. Kurs følger seinere.
Lenke til opptaket
Trygge og rasjonelle arbeidsmåter er nødvendig for å lykkes med videreforedling. Vi inviterer til et webinar i samarbeid med Kompetansenettverket for Lokalmat/Nofima som forteller om hva som skal til, muligheter og hva et praktisk matverksted hos dem går ut på.
I webinaret kan du stille spørsmål og få avklart om et matverksted arrangert av Kompetansenettverket for Lokalmat er noe for deg: Hvordan du kan benytte kunnskapen til videreforedling av råvarer fra din egen markedshage og eller andelslandbruk?
Mandag 6. november 19:00 - 20:00
Informasjon om Kompetansenettverket for Lokalmat; hvem, hva og hvor?
- Målgruppe for kursene/matverkstedene
- Kompetansenettverket for Lokalmat sine tilbud
- Kompetansenettverket for lokalmat sine matverksteder
Aktuelle kurs med vekt på foredling av grønnsaker:
- Kursinnhold, dato og øvrig informasjon
Innledere er Cecilia Midstuen Klippe, rådgiver ved Kompetasenenettvereket for Lokalmat /Nofina
Webinaret gjennomføres som et teamsmøte, det krever ingen påmelding.