Øko-godkjenning av markedshagen - Webinar - Øko-veka
Den 26. september kl 19-21 blir det erfaringsdeling om hvordan det er å få godkjent markedshagen som økologisk gjennom en Debio-sertifisering. Vi blir kjent med to bedrifter som har valgt å Debio-godkjenne sine grønsaksproduksjoner.
Vi får også høre om deres produksjon, gjennomføring og godkjenning, samt fordelene med økologisk godkjenning. Norsk landbruksrådgiving vil informere om hva de kan tilby av rådgivning til øko-produsenter.
Lenke til opptak
PROGRAM
Kl. 19.00 Velkommen ved Randi Ledal Gjertsen, daglig leder av Bondens marked og prosjektet Markedshager i Norge
Kl. 19.10 Erfaringer fra arbeidet med Debio-godkjenning av markedshagen, ved Sigurd Vassenden, Grønt frå Grindal
Kl. 19.50 Hvorfor har jeg valgt å Debio-godkjenne min produksjon? Camilla Anvik, Skjærgårdshagen i Larvik
Kl. 20.30 Hva kan Norsk landbruksrådgiving (NLR) tilby av rådgiving til småskala økoprodusenter, ved Olaug Bach, NLR Trøndelag.
Kl. 20.40 Kommentarer og spørsmål
Kl. 21.00 Avslutning
Gratis arrangement - ingen påmelding. Inviter gjerne en venn til å bli med!
Lenke til opptak
Arrangementet er Markedshager i Norge sitt bidrag under ØKO-UKA 2023.