Øko-godkjenning av markedshagen - Webinar - Øko-veka

Den 26. september kl 19-21 blir det erfaringsdeling om hvordan det er å få godkjent markedshagen som økologisk gjennom en Debio-sertifisering. Vi blir kjent med to bedrifter som har valgt å Debio-godkjenne sine grønsaksproduksjoner. 

Dronebilde av grønnsaksåkrene til Grønt fra Grindal
Oversiktsbilde fra den økologisk godkjente grønnsaksproduksjonen til Grønt frå Grindal. Foto: Tore Berntsen / Visualdays.

Vi får også høre om deres produksjon, gjennomføring og godkjenning, samt fordelene med økologisk godkjenning. Norsk landbruksrådgiving vil informere om hva de kan tilby av rådgivning til øko-produsenter.

Lenke til opptak

PROGRAM

Kl. 19.00  Velkommen ved Randi Ledal Gjertsen, daglig leder av Bondens marked og prosjektet Markedshager i Norge

Kl. 19.10 Erfaringer fra arbeidet med Debio-godkjenning av markedshagen, ved Sigurd Vassenden, Grønt frå Grindal

Kl. 19.50 Hvorfor har jeg valgt å Debio-godkjenne min produksjon? Camilla Anvik, Skjærgårdshagen i Larvik

Kl. 20.30 Hva kan Norsk landbruksrådgiving (NLR) tilby av rådgiving til småskala økoprodusenter, ved Olaug Bach, NLR Trøndelag.

Kl. 20.40 Kommentarer og spørsmål

Kl. 21.00 Avslutning

Gratis arrangement - ingen påmelding. Inviter gjerne en venn til å bli med!

Lenke til opptak

Arrangementet er Markedshager i Norge sitt bidrag under ØKO-UKA 2023.

Publisert 17.08.2023
Dato:
26. september 2023 19:00 - 21:00
Stad:
Webinar - Teams - lenke i programmet
Arrangør:
Markedshager i Norge i samarbeid med Norsk landbruksrådgiving
Målgruppe:
Alle som driver en markedshage eller småskala grønnsaksproduksjon for salg, og som vurderer omlegging til økologisk godkjent drift.