Webinar: Spiselige blomster og urter

Å dyrke urter og spiselige blomster er opplagt i en markedshage. Men hvordan komme i gang? Hva bør man være oppmerksom på? Hvilke sorter bør man satse på, og hvordan markedsføre og selge dem? Bli med på dette webinaret hvor 3 dygtige produsenter vil dele erfaringene sine og gi tips! Mandag 31. mars kl 19-21.
Urter i rekke med flis mellom radene
Foto: F.Linden / SFVL.
Velkommen på webinar om urter og spiselige blomster, Mandag den 31.Mars kl 19.00-21.00
 
Lenke til webinaret: 

Bli med i møtet nå

Møte-ID: 332 045 043 047

Passord: 9UY2bT6R

 
Ola Aukrust
Det er vanskeligt å snakke om urter, uten å nævne Ola Aukrust fra Aukrust gard og Urteri i Lom. Han har drevet med økologiske urter og spiselige blomster i over 30 år, og er en av de få som har satsa stort på tørka urter. Olas slagord er ”Å forene det nyttige og det vakre”.
 
Camilla Anvik
Camilla driver Skjærgardshagen i Stavern, hvor hun dyrker økologiske grønnsaker, urter og snittblomster og spiselige blomster. Hun har både selvplukk og leverer blomster til flere fine-dining restauranter.
 
Mathias Olsen
Mathias driver Palleshavegård i Danmark, en økologisk gård og familiekollektiv som er under omlegging til biodynamisk. Han driver med både grønnsaker, urter, sanking av ville vekster, formidling og pædagogiske tilbud. Han forsyner en rekke fine restauraner med unike grønnsaker og urter.
 
Gratis - ingen påmelding: 
 

Bli med i møtet nå

Møte-ID: 332 045 043 047

Passord: 9UY2bT6R

Publisert 27.03.2025
Dato:
31. mars 2025 19:00 - 21:00
Sted:
Teams - nettmøte
Arrangør:
Bondens marked - Markedshager i Norge
Målgruppe:
Alle som driver småskala grønnsaksproduksjon for salg