Trygg foredling av grønnsaker
I samarbeid med Økologiprogrammet, inviterer Kompetansenettverket for Lokalmat Øst til nettseminar den 24. nov. om trygg foredling av grønnsaker.
Målet med nettseminaret er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet.
Mattrygghet
Foredling av grønnsaker gir oss muligheter til å spise norske grønnsaker året rundt. Enkelte produkter og foredlingsmetoder kan imidlertid by på mattrygghetsmessige utfordringer.
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene, er nødvendig for å sikre at produkter av grønnsaker er trygge. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Holdbarhet på slike produkter vil også belyses.
Bindende påmelding innen 21. november 2022.
Pris: 400,- per deltaker
Påmeldte deltakere får tilsendt egen invitasjon til nettseminaret på Teams via e-post.
Har du spørsmål til arrangørene finner du kontaktinformasjon her!